Informationsmöte om Destination Rönne å och Ringsjön

Kanotister på Rönne å. Foto: Perry Nordeng

Nu satsar kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm på ett gemensamt destinationsprojekt. Rönne å och Ringsjön ska bli en självklar plats för naturturism och upplevelser och som företagare inom besöksnäringen kan projektet ge dig chans att utveckla din verksamhet. Projektet hälsar dig välkommen på ett digitalt möte för information om projektet!

Datum: 2022-08-30

Tid: kl 17-18

Anmäl dig här!

Microsoft Teams-möte, livesändning. En länk för att ansluta till mötet skickas dagen före arrangemanget till den e-postadress du anger i anmälningsformuläret.

Bakgrund och mötets syfte

Projektidén för Destination Rönne å och Ringsjön är att skapa en destination för naturturism och upplevelser och är ett samarbete mellan kommunerna EslövHörbyHöörKlippanÅstorp och Ängelholm. Projektet är en fortsättning på Naturturism Rönne å och Ringsjön – en förstudie, som har bedrivits 2019-2022.

Under projekttiden 2022-2023 ska bl a besöksplatser identifieras och skyltas upp, en webbplats och en interaktiv karta ska tas fram och ett hållbarhetskoncept ska utvecklas. Utöver detta ska även en fototävling för amatörfotografer med efterföljande utställning arrangeras.

Några av de önskade effekterna är att företag inom besöksnäringen ska få en chans att utveckla sina samarbeten och bredda sitt utbud, eller helt enkelt inspireras och få kunskap för att bli ännu bättre på det som görs idag. För dig som företagare kanske kan det även leda till en säsongsförlängning och en möjlighet till att nyanställa?

För att vi ska kunna driva projektet så att företag och föreningar gynnas är ditt engagemang, din kunskap och dina önskemål viktiga, så ta chansen att få veta mer om vad projektet innebär.

Välkommen på ett digitalt möte där vi berättar mer om projekt Destination Rönne å och Ringsjön!

Hälsar projektledare Malin Tan med kollegor

Läs mer om projekt Destination Rönne å och Ringsjön här

Projekt Destination Rönne å och Ringsjön är ett projekt inom Leader Nordvästra Skåne med Öresund med finansiering från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling och medverkande kommuner.