Leader-projektet Naturturism Rönne å och Ringsjön håller digitala workshops om naturturism

Är du intresserad av hur Ringsjön och Rönne å kan utvecklas med avseende på naturturism? Då kan du nu anmäla dig till Leader-projektet Naturturism Rönne å och Ringsjöns tre workshops via internet. Eventuella frågor om workshopparna ställs till naturturism@engelholm.se.

Välkomna på digital workshop!

Under tre måndagskvällar, den 13 september, den 20 september och den 4 oktober bjuder vi in till digitala workshops om utvecklingen i Rönne å och Ringsjön. Vi vill gärna veta vad du tycker är viktigt att tänka på i arbetet framåt. Vad fungerar bra? Vad kunde vara bättre? Vilka platser i området är dina guldkorn och hur kan vi lyfta dem? Workshoparna är tillfällen där vi tillsammans kan prata om de här frågorna.

Varje workshop inleds med en kostnadsfri föreläsning som ger oss perspektiv och inspiration från andra destinationer och entreprenörer inom naturturism.

Måndag 13 september, klockan 18.00

Så skapar vi kompletta upplevelser tillsammans med andra
Föreläsare: Marcus Eldh, WildSweden.
Anmäl dig senast 8 september.

Måndag 20 september, klockan 18.00

Hur skapar vi något större av vår småskaliga fisketurism
Föreläsare: Jonas Nordigårds, Leaderprojektet Havsöringsvägen.
Anmäl dig senast 15 september.

Måndag 4 oktober, klockan 18.00

Turism med naturen som utgångspunkt
Föreläsare: Jon Marin, Immelns kanotcenter.
Anmäl dig senast 29 september

Workshoparna riktar sig framförallt till dig som lever och verkar kring Rönne å och Ringsjön – som markägare, företagare eller föreningsaktiv men alla som är intresserade är av Rönne å och Ringsjöns utveckling är varmt välkomna! Ta chansen att vara med och påverka och tipsa gärna andra som du tror är intresserade!

Du kan läsa mer om föreläsarna och anmäla dig här!