Höststämma 2020

Trålbåtarna Östen och Västen i väntan på varmare väder och öppet vatten. Foto: Jimmy Lindahl
Trålbåtarna Östen och Västen i väntan på varmare väder och öppet vatten. Foto: Jimmy Lindahl

OBS!!! Ingen fysisk stämma kommer att genomföras. Detta på grund av restriktioner från Hörby kommun. Vi ses på Teams! Har ni problem att komma in på det digitala mötet, vänligen kontakta Gunilla Skog på 0709-538 163.

Ringsjöns vattenråd hälsar alla medlemmar välkomna på höststämma torsdagen den 17 december 2020! Kallelse och dagordning har skickats ut till medlemmarna. Har du inte fått några mejl om detta? Ta då först en titt i din skräppostlåda och kontrollera om mejlen har hamnat där. Om du fortfarande inte hittar mejlen hör du av dig till Bianca på bianca.nilsson@hoor.se.

OBS! Senaste mejlet skickades den 9 december. Det mejlet innehöll en uppdaterad dagordning och en begäran om fullmakt. På grund av rådande restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19 har styrelsen beslutat att dra ner kommande stämma till ett minimum. Endast de nödvändiga punkterna tas upp. Ingen förtäring kommer att serveras på mötet.

Om du ändå vill närvara fysiskt på stämman är du naturligtvis välkommen att göra så. Styrelsen ser dock helst att antalet fysiska deltagare blir så få som möjligt.

Det kommer att ordnas så att det går att delta via online-video med hjälp av programmet Teams. Det ska gå att delta i mötet direkt i din webbläsare, inget program behöver installeras.

Glöm inte att anmäla dig och skicka in din fullmakt till stämman, senast den 14 december.